O nama

Bailo consulting je jedinstveni on-line agencijski način poslovanja i oglašavanja vaših nekretnina. Portal koji će vam pomoći da pronađete odgovarajuću nekretninu i donesete jednu od najvažnijih odluka o životu: kupnja nekretnine.

Kada ste u potrazi za nekretninom, tražite više od samih zidova. Potrebno je da tom prilikom zadovoljite: lokaciju, stil života, budget, blizinu škole, sadržaje za slobodno vrijeme. Na tom putovanju vam je potrebno adekvatno financiranje, savjeti, odvjetnik, arhitekt, dizajner interijera itd. I ono najvažnije sigurnost prilikom kupnje nekretnine.

Iz tog razloga smo dizajnirali jedinstveni portal za nekretnine na kojem ćete pronaći odgovarajuću nekretninu i mnoštvo korisnih informacija. Portal je u vlasništvu licencirane agencije za nekretnine Bailo savjetovanje d.o.o. i namijenjen je vama-kupcima nekretnina, investitorima, turistima koji dolaze u Hrvatsku, bankama, tvrtkama koji se bave poslovima koji su srodni djelatnošću nekretnina.

Uveli smo cijelu paletu usluga od kojih se neke pojavljuju po prvi puta na hrvatskom tržištu. Uskoro uvodimo nove usluge te smo sigurni da ćete se vratiti na naše stranice i naći korisne informacije. Koristeći naš portal nema potrebe da izlazite iz svoje udobne fotelje, satima lutate po raznim portalima i tražite odgovarajuću nekretninu.

Naši agenti dostupni su za razgled nekretnine, mailom nam možete poslati zahtjev za posredovanje ukoliko želite prodati nekretninu, možete pronaći provjerenu tvrtku koja će vam urediti novokupljeni stan ili našim suradnicima prepustiti uređenje „ključ u ruke“. Ukoliko vam je potreban profesionalni savjet omogućiti ćemo vam ga zahvaljujući našem iskustvu vezanom uz nekretnine te našem vrijednom i profesionalnom timu vanjskih suradnika koji uključuje prateći odvjetnički ured, arhitektonski studio, izvođače radova. Ukoliko ne znate koliko vrijedi vaša nekretnina, omogućili smo za vas je besplatnu procjenu nekretnine, možete preuzeti besplatan vodič za kupnju nekretnine u Hrvatskoj. Sve vam je dostupno jednim klikom miša. Na vama je da se smjestite i iskoristite sve prednosti našeg portala.

Nadamo se da ćete uživati u potrazi za svojim domom iz snova…

 

Uredništvo portala BailoConsulting

Bailo savjetovanje d.o.o.

Osnovano na trgovačkom Sudu u Zagrebu

OIB 67605152360,

MBS 080791556

Licenca Ministarstva gospodarstva:

KLASA:UP/I-330-01/12-01-197


URBROJ: 526-04-01-01-01/3-12-2

Sjedište: Tuškanova 15, 10 000 Zagreb

Ured: Augusta Šenoe 21/1, 10 0000 Zagreb

Polica osiguranja: Croatia osiguranje