Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu

PAG, KOŠLJUN, INVESTICIJSKO ZEMLJIŠTE 140000M2

Zemljište - Za prodaju

ID Kod: 1452

Detaljno

Cijena
690.000€
Cijena (HRK)
5.119.750 kn
Lokacija
Transakcija
Vrsta nekretnine
Površina
140.000 m2

Opis

Prodaje se investicijsko zemljište, uredne dokumentacije. Dijelom građevinsko- dijelom poljoprivredno. Ukupne površine 140000 m2.
Nekretnina se nalazi 5km. istočno od grada Paga na južnoj strani otoka, u neposrednoj blizini mjesta Košljun.
Prema Urbanističkom planu grada Paga, dio nekretnine vodi se kao građevinsko zemljište za ugostiteljsko-turističke namjene T2 i R6 , a veći dio parcele vodi se kao poljoprivredno zemljište.
Od 140.280 metara kvadratnih ukupne površine, 29.500 metara kvadratnih je građevinski teren od čega 21.122 metra kvadratna T2 predviđen za izgradnju vila i apartmana i 8.378 metara kvadratnih R6 terena koji čini spoj sa morem i na kojem se osiguravaju prometne i pješačke zone, zelene površine, te neophodni sportsko rekreacijski, zabavni i plažno kupališni sadržaji. Sjeverno, kao nastavak na građevinski dio zemljišta se nalazi 110.786 metara kvadratnih poljoprivrednog zemljišta. Na čestici je definirano pomorsko dobro i u podacima o površini isključene su površine tog statusa.
Građevinski dio parcele -22 eura po metru kvadratnom, a poljoprivredno -1,5 eura po metru kvadratnom.
Gospodarski razvoj grada Paga:
- osnovu razvoja gradapaga po urbanističkom planu čini ugostiteljsko turistički sektor
Košljun je definiran kao centar ugostiteljsko turističkog razvoja južne paške rivijere, u čijem je akvatoriju uz turističku zonu Luža planirana izgradnja još pet turističkih zona sa smještajnim kapacitetima od 5000 ležajeva, nautičkim centrom Košljun te nautički plovni kanal Košljun- Pag
Definirana je nova trasa županijske ceste za pristup i povezivanje turističkih zona i naselja južnom obalnom rubu Sv Petar- Proboj-Košljun
Detalji o lokacijskim informacijama na upit.

Karakteristike

  • Preporučamo

Karta

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.