Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu

Vrbovec, za jahalište, zdravstveni turizam

Zemljište - Za prodaju

ID Kod: 1012

Osnovni podaci

Cijena
8€
Cijena (HRK)
60 kn
Lokacija
Transakcija
Vrsta nekretnine
Površina
86.000 m2

Opis

Habijanovac-Vrbovec: obiteljsko gospodarstvo, dvije kuće, gospodarska zgrada- štala - pansion za konje, zemljište 52.000 m2.
Prva kuća prizemnica sa tri prateća objekta (starija). Kuća, drvena, P+Pk, novogradnja, sa terasom, grill, imanje ograđeno željeznom i drvenom ogradom, u izuzetno lijepom stanju, održavano, adaptirano, dva bunara za vodu, na građevinskom zemljištu uz drvenu kuću nalazi se drvena kućica za srne, na zemljištu su voćke i borovi.
Štala novogradnja s boksovima za uzgoj više desetaka konja, cca 50 komada. Asfaltirana cesta u dužini 1200 m sa postavljenom rasvjetom, cijelo imanje ograđeno. Sve ucrtano u katastru, uredno vlasništvo. Jedan dio zemljišta se nalazi u zoni R4 - izgradeno gradevinsko podrucje športsko- rekreacijske namjene, a jedan dio u zoni T2 - neizgradeno gradevinsko podrucje ugostiteljsko turisticke namjene.
Voda(vlastita iz arteškog bunara, ispitana na Institutu-vrhunske kvalitete), struja, kanalizacija, lokacijska i gradevinska dozvola. Blizina autoceste, jezera i aerodroma. Mogućnost proširenja i više od 20 hektara. U neposrednoj blizini nalazi se eko imanje Biovega. Na zemljištu je moguće realizirati razne ideje, te je lokalna uprava spremna pomoći u svim pogledima daljnjih investiranja.
Imanje se sastoji od dva dijela površine 6 ha i 3 ha te je moguća kupnja i samo jednog dijela imanja
Moguća kompenzacija za stanove ili apartmane u Zagrebu ili na moru.
Udaljenost od Zagreba pola sata vožnje brzom cestom!

Karakteristike

  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Gradski vodovod
  • Namjena: komercijalno
  • Građevinska dozvola
  • Gradska kanalizacija
  • Uporabna dozvola

Karta

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.