Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu

RADNIČKA, KRATKOROČNI ZAKUP OPREMLJENIH UREDA

Poslovni prostor - Za najam

ID Kod: 2222408

Osnovni podaci

Cijena
1.000€
Cijena (HRK)
7.427 kn
Lokacija
Transakcija
Vrsta nekretnine
Površina
28 m2
Ukupan broj soba
1
Kupaonica
1
WC
1
Kat
6

Opis

RADNIČKA, OPREMLJENI UREDI BEZ UGOVORNE OBVEZE!! U CIJENU SU UKLJUČENI SVI REŽIJSKI TROŠKOVI, PDV, KORIŠTENJE UREDKSOG MATERIJALA, KORIŠTENJE RECEPCIJE I SVIH ZAJEDNIČKIH PROSTORIJ !!
Iznajmljuje se opremljeni ured u radničkoj u sklopu poslovne zgrade, koji se sastoji od 1 prostorije i zajedničkih prostora (toalet, hodnik, čajna kuhinja, soba za sastanke, recepcija).
CIJENA ZAKUPA UKLJUČUJE PDV.
Najam ureda je moguć kratkoročno, minimalno na jedan mjesec i dugoročno. Kod ulaska u ured plaća se najam za dane do kraja mjeseca, jednokratna naknada, polog u iznosu jedne mjesečne najamnine i najam za naredni mjesec. Nema otkaznog rok tako da kod odlaska obračunamo broj dana koliko je ured korišten, a za ostale neiskorištene dane do kraja mjeseca vraćamo novac kao i polog ako ured nije u lošem stanju više nego što je uobičajeno. U slučaju većih oštećenja iz pologa se u dogovoru sa najmoprimcem podmiruje saniranje štete.
Uredi su opremljeni radnim stolovima, stolicama, ladičarima, kabinetima za spise, telefonima, dvostrukom foteljom za goste i multifunkcijskim uređajem s funkcijama printanja, kopiranja, skeniranja i fax. Kod ulaska u ured klijent dobije novi toner za multifunkcijski uređaj, a kod prestanka najma je potrebno kupiti novi. Uredi su odmah useljivi i dostupni su 7/24/365.
U cijenu najma su uključeni troškovi grijanja, hlađenja, vode, struje, čistoće, zajednički troškovi zgrade, održavanje zajedničkih prostora, osiguranja, dviju recepcija, securitya, korištenje čajne kuhinje, neograničeno korištenje interneta žično i bežično čija je brzina 90 Mb/s preko optičke veze. U cijenu najma je uključeno i 20 sati gratis korištenja soba za sastanke po iznajmljenom uredu.
U cijenu najma nije uključena pretplata za fax i telefonski broj koja iznosi ukupno za dva broja 80,00 kuna + PDV i dnevno čišćenje ureda koje iznosi 10,40 kuna po m2 mjesečno + PDV. Trošak telefonskih impulsa se prefakturira klijentu po cjeniku davatelja usluge. Centrala bilježi sve pozive tako da je moguće dobiti i ispise istih.
Na ulazu u samu zgradu je prva recepcija na kojoj je osiguranje 0 – 24 sata, a na ulazu u prostore na katu je druga recepcija.
Svaki dan dostavlja se pošta u ured, a ako klijent nije u uredu (putovanje, godišnji i slično) biti će mu poslana obavijest na mail koja je pošta primljena i biti će skenirana i poslana na mail. Također klijent može dobiti obavijest mailom o posjetiteljima.
Cijena najma parkirališnog mjesta nije uključena u cijenu ureda i iznosi od 60-70 eur mjesečno plus PDV.

polog - 5906,63 + PDV (7383,29 kune)
mjesečni najam - 5906,63 + PDV (7383,29 kune)
trošak otvaranja - 1565,25 + PDV (1956,56 kune)

Karakteristike

 • Namješteno
 • Grijanje: Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
 • Klima uređaj
 • recepcija
 • video nadzor
 • Portafon
 • ISDN
 • Namještenost: potpuna
 • ADSL
 • čajna kuhinja
 • restoran
 • informatička mreža
 • uredski namještaj

Karta

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.